Oferta Setmanal

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contacta

RizVN Login

POLÍTICA PRIVACITAT

Les dades de caràcter personal proporcionades per vostè i les que en qualsevol moment ens faciliti, seran incorporades en un fitxer automatitzat de dades titularitat de Meravelles, amb l'objecte de ser tractades en la mesura en què fossin necessàries o convenients pel desenvolupament de la relació jurídica que s'estableixi entre les parts i pel seu ús amb finalitats comercials, d'informació i publicitàries de tot tipus de productes i de serveis, propis i aliens.

En qualsevol moment vostè podrà accedir a aquest fitxer amb la finalitat d'exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte a les seves dades personals. Aquests drets podran exercitar-se mitjançant una comunicació escrita dirigida a la seu de la Societat situada a Santa caterina 20 08930 Barcelona.

L'acceptació de la present Política de Privacitat implica l'autorització expressa a Meravelles per la remissió de comunicacions comercials i ofertes promocionals per via electrònica, o qualsevol altre mitjà equivalent. En cas de que vostè no desitgi rebre comunicacions comercials per via electrònica, li preguem que ens ho comuniqui enviant un correu electrònic a la següent adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

L'enviament de la seva informació personal a través de la present pàgina implica el consentiment exprés i inequívoc per tractar les seves dades de caràcter personal en els termes exposats a la present Política de Privacitat.

L'acceptació de la present Política de Privacitat suposa tanmateix l'acceptació de les Condicions Generals d'Ús d'aquesta pàgina web.